Cementgebonden gietvloeren

een cementgebonden Gietvloer is stijlvol, duurzaam en hoogwaardig

Cementgebonden gietvloeren zijn een op een beton lijkende vloer en past in bijna ieder modern interieur. Een cementgebonden gietvloer, wordt in de volksmond ook wel eens betonvloer genoemd, maar dit is niet terecht, een  cementgebonden vloer bestaat namelijk uit twee of meerdere lagen en krijgt als finish een beschermende coatinglaag waardoor vocht en vuil worden afgestoten.

Toepassing en onderhoud

Cementgebonden gietvloeren zijn door de open structuur niet geschikt voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer, hiervoor kunt u het beste kiezen voor bijvoorbeeld een Troffelvloer.

Voor het dagelijks onderhoud van deze vloer kunt u deze het beste dagelijks reinigen met een bezem of swiffer en hiermee het vuil zoals zand verwijderen. Ook is een stofzuiger een goede optie om de vloer schoon te houden. Wil je de cementgebonden gietvloer nat reinigen dan kunt u dit doen met warm water met een kleine hoeveelheid natuurlijke zeep. (gebruik geen schoonmaakmiddelen zoals azijn, spiritus of chloor.

Eigenschappen van Cementgebonden gietvloeren:

Stoere betonlook

Authentiek karakter

Onderhoudsvriendelijk

Goede kleurvastheid

Geschikt voor vloerverwarming

Slijtvast

Vrijblijvende offerte

Vul het aanvraagformulier in en verstuur uw gegevens.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken, daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een uitgebreide prijsopgave.

Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.