Cosmix op epoxy vloeren

een slijtvast, naadloos en onderhoudsvriendelijk vloersysteem

Wanneer u op zoek bent naar een sterke gietvloer voor een industriële toepassing, dan kiest u voor een Epoxyvloer & Epoxy coating vloer. Deze vloer onderscheid zich door de duurzame kwaliteit en kan absoluut tegen een stootje.

LiquidDesign is een innovatieve vloeibare, elastische en naadloze vloerafwerking met een strakke natuurlijke en comfortabele uitstraling.

Een epoxy gietvloer bestaat uit twee componenten. Een kunsthars en een kunststof polymeer. Deze kunststof staat bekend om zijn hardheid en is zeer goed bestand tegen chemicaliën en daardoor word deze vloer vaak gebruikt voor industriële toepassingen.

Deze gietvloer is sterker dan beton en daardoor ook bestand tegen zware voertuigen en machines. De Epoxyvloer & Epoxy coating vloer kan worden geplaatst op bijna iedere ondergrond en is verkrijgbaar in alle kleuren.

Wij plaatsten de afgelopen jaren Epoxyvloer & Epoxy coating vloeren in o.a. werkplaatsen, laboratoria, garages, industrie-hallen en meer.

Eigenschappen van marmerstone zijn:

Zeer decoratief

bestand tegen chemicaliën en zuren

Snelle verwerking

Zeer onderhoudsvriendelijk

Uitvoerbaar met vloerverwarming

Naadloze vloer

Vrijblijvende offerte

Vul het aanvraagformulier in en verstuur uw gegevens.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken, daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een uitgebreide prijsopgave.

Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.