Onderhoud Gietvloeren

Met goed onderhoud geniet u langer van uw gietvloer

Het dagelijks onderhoud van uw vloer kunt u natuurlijk makkelijk zelf doen, toch heeft een gietvloer regelmatig een royale onderhoudsbeurt nodig die uw vloer weer maakt als nieuw!

Professionele vloerreiniging

Wij kunnen zowel handmatig als machinaal deze vloeren op een professionele manier behandelen waardoor uw gietvloer streep loos gereinigd kan worden. Wij weten precies wat uw vloer nodig heeft om deze er weer als nieuw uit te laten zien!
Wij raden u aan om uw gietvloer  om de 2 jaar professioneel te laten reinigen.

Op aanvraag kunt u direct de gewenste onderhoudsmethodieken aanvragen en kunnen wij u vrijblijvend informeren omtrent vloerbeschermers voor onder uw stoelen en tafels zodat uw gietvloer langer mooi blijft en krasjes geminimaliseerd worden.

De  methode zoals het plakken van viltjes onder uw stoelpoten is echt verleden tijd door de vloerbeschermers van onze toeleveranciers.

Mocht uw gietvloer na jaren( 2 á 3 ) door  intensief gebruik toe zijn aan een nieuwe laklaag, ook dan kunt u bij ons terecht tegen gereduceerde tarieven. Ook door deze behandeling wordt uw gietvloer weer zo goed als nieuw.

Droge reiniging gietvloer

  • Vuil en zand als ook stof altijd verwijderen met stofwisser zonder oliehoudende doekjes of stofzuiger met zachte borstel
  • Wekelijks met vlakmop (microvezel) dweilen is een pre dit weerhoudt stofbinding en elektrostatische eigenschappen waardoor minder aantrekking van stofdelen plaatsvind.
  • Bij binnenkomst van uw verblijf adviseren wij altijd het vuil op te vangen door een schoonloop mat te gebruiken die vuil opvangt en zorgdraagt dat vervuiling van u vloeren geminimaliseerd worden.

Natte reiniging gietvloer

  • Na dat restvuil zoals zand en of stof verwijderd is kunt u met een microvezel vlakmop klam vochtig reinigen met de juiste producten die van toepassing zijn.
  • Na dweilen gelieve de vloer niet te betreden voor optimaal kwaliteitseffect.
  • Gebruik nooit een schuurspons of iets dergelijks, deze veroorzaken per direct onnodige krassen.

Periodieke reiniging gietvloeren

Bij periodieke reiniging hebben wij als service dit machinaal voor u uit te kunnen voeren tegen gereduceerde tarieven en zijn op aanvraag verkrijgbaar via deze website.

Als uw vloer er versleten uitziet of als u vlekken en krassen heeft die u niet kunt verwijderen, neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Vul het aanvraagformulier in en verstuur uw gegevens.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken, daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een uitgebreide prijsopgave.

Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.