grindvloeren

Onze grindvloeren zijn Duurzaam & Onderhoudsarm

JM Gietvloeren is dé specialist op het gebied van grindvloeren in Nederland en levert een grindvloer die naadloos aansluit op de huidige trends. Een grindvloer is een erg populaire vloer en dat heeft te maken met de vele voordelen die deze vloer u kan bieden. Grind heeft als voordeel dat het in bijna ieder ruimte van uw woning toepasbaar is. Denk hierbij aan toepassing in de woonkamer, slaapkamer, keuken en de hal.

Onze leveranciers van de grindvloeren komen regelmatig met nieuwe kleuren die aansluiten bij de laatste woontrends, u heeft de keuze uit ruim 800 kleuren waarin een combinatie van kleuren uiteraard mogelijk is.

Een grindvloer is onderhoudsarm waardoor dit weinig tijd vergt in de schoonmaak ervan. U kunt de vloer simpelweg stofzuigen. Voor een grote schoonmaakbeurt is een waterstofzuiger een prima optie.

Een grindvloer is door onze gespecialiseerde medewerkers op vrijwel elke vormvaste ondervloer aan te brengen.

Eigenschappen van grindvloeren:

Naadloze afwerking

Geschikt voor vloerverwarming

Mogelijk op verschillende ondervloeren

Duurzaam en slijtvast

Aangenaam om op te lopen

Past in ieder interieur

Vrijblijvende offerte

Vul het aanvraagformulier in en verstuur uw gegevens.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken, daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een uitgebreide prijsopgave.

Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.